De perfecte kleding voor naar het voetbalstadion'
20 september 2023 
2 min. leestijd

De perfecte kleding voor naar het voetbalstadion'

De perfecte kleding voor naar het voetbalstadion

Als je als supporter naar iedere thuiswedstrijd van je favoriete club gaat, is het natuurlijk wel prettig  dat je er lekker warm bij zit. Ondanks het vele hossen, zingen en springen, bestaat de kans dat je het ook koud kunt krijgen. Vooral wanneer het herfst- of winter is en het kwik flink aan de lage kant is, is het niet geheel onverstandig om een dikke trui of jas aan te trekken. Om ervoor te zorgen dat je het niet te warm en vooral ook niet te koud hebt, hebben wij een aantal tips voor je. Niet alleen zijn deze tips handig voor wanneer het wat kouder is buiten, maar vooral ook wanneer de zon schijnt en de temperatuur niet alleen stijgt, maar je ook voor een deel van de wedstrijd in de volle zon zit. Je wilt namelijk wel wat kunnen zien. Ondanks de spanning van de wedstrijd, is het dus wel prettig dat je goed nadenkt over je kleding.

Draag laagjes

Om ervoor te zorgen dat je je snel kunt aanpassen aan het weer buiten, is het aan te raden om je te kleden in laagjes. Dit zorgt er namelijk voor dat je gemakkelijk iets aan- en uit kunt trekken wanneer dit nodig is. De belangrijkste laag is natuurlijk het vertrouwde wedstrijdshirt van je club zelf, maar is het ook handig om hier een hemd of t-shirt onder te dragen, voor wat extra warmte. Hier kun je vervolgens een vest of trui overheen doen, zodat je het lekker warm hebt. Handig is om te kiezen voor een vest, aangezien je deze met een rits open en dicht kunt doen en zo toch lange mouwen draagt, maar je wel wat verkoeling krijgt op het moment dat je de de rits open doet. Is het nu erg koud, dan is het aan te raden ook een jas aan te trekken, zodat je het niet koud hebt.

Pet en zonnebril

Wanneer je tijdens de zomermaanden lekker in het zonnetje in het stadion zit, wil je natuurlijk wel alles kunnen zien. Zorg er daarom dus ook voor dat je een pet of zonnebril bij je hebt, zodat je niet tegen de zon in hoeft te kijken en de helft mist. Daarnaast is een zonnebril of pet natuurlijk niet alleen functioneel, maar zorgt het ook voor een upgrade van je looks. Je kunt je namelijk wel voorstellen hoe vervelend het is om tegen de zon in te moeten kijken, vooral wanneer het om een spannende voetbalwedstrijd gaat. Daarnaast is het ook handig om je telefoon goed op te laden, zodat je ook de uitslagen van de rest van de clubs kunt zien. Vooral handig wanneer je net in een casino online ideal een weddenschap hebt afgesloten op een aantal voetbalwedstrijden.

Draag comfortabele kleding

Een voetbalwedstrijd is natuurlijk geen modeshow, alhoewel veel vrouwen daar anders over denken. Wat vooral belangrijk is, is dat je comfortabele kleding draagt, aangezien je niet alleen even onderweg bent naar het stadion, maar er vervolgens ook ruim anderhalf uur moet staan en/of zitten. Nu is het wel fijn dat je er een beetje netjes, maar wel comfortabel bij loopt en qua kleding kiest voor bijvoorbeeld een fijne jeans en hoodie. Je zult namelijk merken dat het een stuk fijner kijken is in een comfortabele outfit, dan dat je in een overhemd en strakke broek staat. Nu ontkom je er natuurlijk in bepaalde situaties niet aan, maar zal dit voor 95 procent van de supporters niet aan de orde zijn.

Over de schrijver
Reactie plaatsen