PSV Campus De Herdgang  

Eindhoven, Nederland

2014

Bouwjaar

2500

Stadion Capaciteit: 

Jong PSV

Club die in het stadion speelt:

Algemene informatie

Algemene informatie

Tickets +

voetbalreis

Tickets + 

voetbalreis tickets

Capaciteit +

uitvak informatie

Capaciteit +

uitvak info

Openbaarvervoer +

Hotel + vliegveld

Openbaarvervoer + 

Hotel + vliegveld

De Herdgang

PSV Campus De Herdgang is het trainingscomplex van PSV en een officiële buurt in Eindhoven, in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Het complex bestaat uit zeven voetbalvelden en verder verschillende trainingsfaciliteiten, waaronder een fitnesscentrum.


PSV Campus De Herdgang ligt nauwelijks vijf kilometer ten noorden van het Philips Stadion. Het complex is opgedeeld in twee gedeelten: PSV First Team, waar het eerste elftal bijeenkomt en traint en PSV Academy. Daar vind je de thuisbasis van de jeugdteams en PSV Vrouwen.


Prijzen van Jong PSV

    4x Nederlands beloften kampioen.

Nederlandse voetbalspelers bij PSV

Tygo Land, Emir Bars, Enzo geert, Isaac Babadi, Klaas-Jan Huntelaar, Jan Wuytens, Mark Verhoeven.

Tickets

Jong PSV bezoeken?

Koop vandaag nog je tickets!

Voetbalreis naar Jong PSV?

Koop vandaag nog je tickets!

Een rondleiding op het PSV Complex

Momenteel is er geen geplande rondleiding mogelijkheid op het PSV Complex. 

Capaciteit van De Herdgang


De wedstrijden van Jong PSV worden gespeeld op het complex De Herdgang. Dit heeft een capaciteit van 2.500 toeschouwers. Enkele wedstrijden worden ook gespeeld in het Philips Stadion van PSV of in het stadion van FC Eindhoven.

Uitvak van het Philips Stadion

Hier is het uitvak van het voetbalstadion van Jong PSV in het Herdgang te zien.

Vanaf dit oogpunt is het veld te zien voor de fans en supporters van de uitspelende tegenpartij.

Het uitvak is een van de kleinere die te vinden is in de competitie.

Plattegrond Philips Stadion

Hier staat een plattegrond van het gehele complex.

OV

Het Complex is de thuisbasis van PSV& Jong PSV en is gelegen in Eindhoven, Nederland. Als je met het openbaar vervoer naar het Complex wilt reizen, zijn hier enkele opties:

Met de Trein: Eindhoven heeft een belangrijk treinstation, namelijk "Eindhoven Centraal." Vanaf dit station kun je gemakkelijk naar het Philips Stadion lopen, wat ongeveer 15-20 minuten duurt. Je volgt gewoon de borden naar het complex. Er zijn ook lokale treinen die stoppen bij Complex "Eindhoven Beukenlaan," dat nog dichter bij het Complex ligt, op ongeveer 5-10 minuten lopen.

Met de Bus: Verschillende buslijnen in Eindhoven stoppen in de buurt van het Complex. Je kunt de actuele busroutes en -schema's controleren op de website van het lokale vervoersbedrijf, zoals Hermes of Arriva

Hotels in de buurt

Het Complex is gelegen in Eindhoven, Nederland, en er zijn verschillende hotels in de buurt waar je kunt verblijven. Hier zijn de top 5 hotels in de buurt van het PSV Complex:

Inntel Hotels Art Eindhoven: Dit modern en stijlvol hotel ligt op korte loopafstand van het Herdgang Complex en biedt comfortabele kamers en uitstekende voorzieningen, waaronder een wellnesscentrum en een binnenzwembad.

Hampshire Hotel - Crown Eindhoven: Dit hotel bevindt zich in het stadscentrum van Eindhoven en ligt op loopafstand van het Complex. Het biedt comfortabele accommodaties en een gezellige sfeer.

Pullman Eindhoven Cocagne: Dit luxe hotel ligt op een korte afstand van het Philips Stadion en biedt stijlvolle kamers, uitstekende restaurants en een ontspannende spa.

Holiday Inn Eindhoven: Gelegen in het hart van Eindhoven, biedt dit hotel comfortabele kamers en is het op loopafstand van het stadion. Het heeft ook een fitnessruimte en een restaurant.

Crown Inn Hotel Eindhoven: Dit charmante en betaalbare hotel ligt in de buurt van het stadscentrum en het Philips Stadion. Het biedt eenvoudige maar comfortabele kamers voor budgetbewuste reizigers.

Deze hotels variëren in prijsklasse en voorzieningen, waardoor je kunt kiezen op basis van jouw voorkeuren en budget. Het is raadzaam om van tevoren te reserveren, vooral op wedstrijddagen of tijdens drukke evenementen, om ervoor te zorgen dat je een kamer kunt krijgen in een hotel in de buurt van het Herdgang Complex.