Continental-Arena

Regensburg, Duitsland

2015

Bouwjaar

15.224

Stadion Capaciteit: 

SVV Jahn Regensburg

Club die in het stadion speelt:

Algemene informatie

Algemene informatie

Tickets +

voetbalreis

Tickets + 

voetbalreis tickets

Capaciteit +

uitvak informatie

Capaciteit +

uitvak info

Openbaarvervoer +

Hotel + vliegveld

Openbaarvervoer + 

Hotel + vliegveld

Continental-Arena

Het Continental-Arena, ook bekend als de Continental Arena, is een voetbalstadion in Regensburg, Duitsland. Het is de thuisbasis van de voetbalclub SSV Jahn Regensburg. Het stadion is genoemd naar zijn sponsor, Continental AG, een internationaal banden- en auto-onderdelenbedrijf. Hier zijn enkele interessante feiten en details over het Continental-Arena:

 • Geschiedenis en Opening: Het Continental-Arena werd officieel geopend op 27 juli 2015. Het verving het oude stadion van SSV Jahn Regensburg, het Jahnstadion.

 • Capaciteit: Het stadion heeft een capaciteit van ongeveer 15.000 toeschouwers, wat het een middelgroot stadion maakt in vergelijking met andere Duitse voetbalstadions.

 • Gebruik: Naast SSV Jahn Regensburg worden in het Continental-Arena verschillende voetbalwedstrijden gehouden, waaronder competitiewedstrijden en bekerwedstrijden. Het stadion wordt ook gebruikt voor andere evenementen, zoals concerten en lokale festiviteiten.

 • Locatie: Het Continental-Arena is gelegen in Regensburg, een historische stad in Beieren, Duitsland. De locatie van het stadion biedt fans en bezoekers gemakkelijke toegang tot het stadion en tal van voorzieningen in de omgeving.

 • Sponsor: Het stadion draagt de naam van Continental AG, een van 's werelds grootste fabrikanten van banden en auto-onderdelen. De sponsorovereenkomst draagt bij aan de financiering en ontwikkeling van het stadion.

 • Modern Ontwerp: Het Continental-Arena is een modern stadion met state-of-the-art voorzieningen voor zowel fans als spelers. Het biedt comfortabele zitplaatsen en uitstekende zichtlijnen voor toeschouwers.

Prijzen van SVV Jahn Regensburg

 • Landespokal Bayern Winner X6
 • German Regionalliga Bavaria Champion X1

Nederlandse spelers bij SSV Jahn Regensburg

Tot heden hebben hier nog geen Nederlandse spelers gespeeld,

mocht dit in de toekomst veranderen word dit z.s.m aangegeven, is dit nog niet veranderd? Geef dit aub aan via ons contactformulier zodat wij dit wel kunnen aanpassen!

Tickets

Contimental arena bezoeken?

Koop vandaag nog je tickets!

Voetbalreis naar SSV Jahn Regensburg?

Koop vandaag nog je tickets!

Een rondleiding in het Contimental arena

De rondleiding in het stadion van Ajax heet de "

Stadionführungen". Schaf nu jouw kaarten aan voor de rondleiding door de jahnstadion regensburg.

Capaciteit van de JahnstadionRegensburg 

Het Continental-Arena is een modern voetbalstadion in Regensburg, Duitsland, en biedt plaats aan ongeveer 15.000 toeschouwers tijdens voetbalwedstrijden. Hoewel het niet de grootste capaciteit heeft in vergelijking met sommige andere Duitse stadions, heeft het toch enkele unieke kenmerken en eigenschappen:

 • Moderne Faciliteiten: Het Continental-Arena is uitgerust met moderne voorzieningen en faciliteiten om de bezoekers een comfortabele en plezierige ervaring te bieden tijdens voetbalwedstrijden en andere evenementen.

 • Gelegenheid voor Evenementen: Naast voetbalwedstrijden wordt het Continental-Arena gebruikt voor een verscheidenheid aan evenementen, zoals concerten en festivals. Dit maakt het tot een veelzijdige locatie voor entertainment in de regio.

 • Toegankelijke Locatie: Het stadion is gunstig gelegen in Regensburg, waardoor fans en bezoekers gemakkelijke toegang hebben tot het stadion en de nabijgelegen voorzieningen.

 • Sponsorship: De naam van het stadion, "Continental-Arena," is afgeleid van de sponsor van het stadion, Continental AG, een wereldwijde fabrikant van banden en auto-onderdelen. Deze sponsorovereenkomst draagt bij aan de financiering en ontwikkeling van het stadion.

 • Intieme Sfeer: Met een capaciteit van ongeveer 15.000 zitplaatsen biedt het Continental-Arena een meer intieme sfeer in vergelijking met grotere stadions, wat kan bijdragen aan een nauwere band tussen de fans en het team.

 • Tweede Ring: Het uitvak in het Continental-Arena is gevestigd op de tweede ring van het stadion, wat zorgt voor een goed zicht op het veld en de actie tijdens wedstrijden.

Uitvak van de Jahnstadion Regensburg

In het Continental-Arena in Regensburg, Duitsland, biedt het uitvak een uitstekend zicht op het veld voor fans en supporters van de uitspelende tegenpartij. Dit speciale gedeelte is ontworpen om de gastfans een memorabele ervaring te bieden tijdens voetbalwedstrijden. Hier zijn enkele details over het uitvak in het Continental-Arena:

 • Uitkijkpunt: Het uitvak bevindt zich op de tweede ring van het stadion, waardoor fans een panoramisch uitzicht hebben op het veld. Dit stelt de gastfans in staat om de actie op het veld van dichtbij te volgen en hun team aan te moedigen.

 • Capaciteit: Het uitvak biedt plaats aan ongeveer 1.600 toeschouwers. Bij Europese wedstrijden kan het stadion ook vakken 414 en 415 beschikbaar stellen aan de uitspelende club, indien nodig, om ervoor te zorgen dat er voldoende ruimte is voor de gastfans.

 • Sfeer en Samenhorigheid: Het uitvak is de plek waar de fanatieke supporters van de uitspelende ploeg samenkomen om hun team te ondersteunen. Dit gedeelte van het stadion barst vaak van de passie en rivaliteit, wat bijdraagt aan de opwinding van de wedstrijd.

 • Unieke Ervaring: Voor gastfans biedt het uitvak in het Continental-Arena de mogelijkheid om deel te nemen aan de atmosfeer van het stadion, zelfs als ze de minderheid vormen in termen van supporters. Het is een plek waar ze hun kleuren kunnen verdedigen en hun team kunnen aanmoedigen.

Plattegrond Continental-Arena

Hier staat een plattegrond van de Continental-Arena met alle vakken.

OV

Om naar het Continental-Arena in Regensburg, Duitsland, te reizen met het openbaar vervoer (OV), kun je de volgende stappen volgen:


 • Bepaal je vertrekpunt: Eerst moet je je vertrekpunt bepalen, of dat nu een treinstation, een busstation, een luchthaven of een ander punt in de omgeving is.

 • Openbaar vervoer in Regensburg: Regensburg heeft een goed ontwikkeld openbaar vervoerssysteem, met inbegrip van trams, bussen en treinen. Het is raadzaam om de dienstregeling en routes van het openbaar vervoer vanaf jouw vertrekpunt naar het Continental-Arena te raadplegen.

 • Tram of bus: In Regensburg kan je mogelijk trams of bussen gebruiken om dichter bij het stadion te komen. Zoek uit welke tram- of buslijnen je kunt nemen om het stadion te bereiken en noteer de vertrektijden.

 • Station: Als je per trein naar Regensburg reist, kan je de lokale trein- en tramstations in de stad gebruiken om naar het stadion te komen. Raadpleeg de dienstregelingen en koop de benodigde tickets.

Hotels in de buurt

 1. ACHAT Hotel Regensburg im Park - Dit hotel ligt niet ver van het Continental-Arena en biedt comfortabele accommodaties, een restaurant en parkeergelegenheid.

 2. Ibis Styles Regensburg - Ibis Styles is een betrouwbare hotelketen en biedt vaak betaalbare en moderne kamers.

 3. Sorat Insel-Hotel Regensburg - Dit hotel ligt aan de oevers van de Donau en biedt prachtig uitzicht en hoogwaardige voorzieningen.

 4. Star Inn Hotel Regensburg Zentrum, by Comfort - Dit hotel ligt in het stadscentrum en is handig als je de stad wilt verkennen naast het bijwonen van evenementen in het Continental-Arena.

 5. Bohemian Hotel - Dit charmante boetiekhotel biedt een unieke en comfortabele accommodatie-ervaring in Regensburg.