Clarke Stadium


Edmonton, Canada

1938

Opgericht in:

5.148

Stadion Capaciteit:

FC Edmonton

Thuis van:

Clarke Stadium

Clarke Stadium is een multifunctionele faciliteit in Edmonton , Alberta , Canada. Het stadion werd oorspronkelijk gebruikt voor het Canadese voetbal . In de loop der jaren hebben verschillende sporten op de site deelgenomen. Momenteel is het de thuisbasis van de Edmonton Huskies en de Edmonton Wildcats van de Canadian Junior Football League , en FC Edmonton van de Canadian Premier League .

Highlights van Clarke Stadium

Prijzen van FC Edmonton

  • Deze club heeft tot nu toe geen prijzen behaald. 

Nederlanders bij FC Edmonton

Trainers :

Harry Sinkgraven, Hans Schrijver, Edwin Petersen, Dwight Lodeweges.

Spelers : 

Ilja van Leerdam, Paul Matthijs, Rein Baart, Sander van Gessel.


Ook Clarke Stadium  bezoeken? Koop vandaag nog je tickets!

Een rondleiding in Clarke Stadium

Er zijn geen rondleidingen beschikbaar in het Clarke Stadium. Wanneer deze wel worden gegeven vermelden wij dat meteen op deze webpagina.


Capaciteit van Clarke Stadium

FC Edmonton begon met het spelen van hun thuiswedstrijden in de North American Soccer League in het Clarke Stadium met het seizoen 2012 . In mei 2013 werd de bouw voltooid om de capaciteit van het stadion uit te breiden tot 5.000, met behulp van tijdelijke zitplaatsen. Het stadion werd voorafgaand aan het CPL-seizoen 2019 verder gerenoveerd, waarbij het aantal zitplaatsen werd verhoogd tot 5.148 en het blok met tijdelijke tribunes uit 2013 werd verwijderd ten gunste van permanente zitplaatsen, met tribunes die nu achter beide doelen worden toegevoegd, samen met pitch-bijzettafels naast de dugouts van beide teams.

Uitvak van Clarke Stadium

Er zijn geen beelden en informatie beschikbaar over het uitvak in het Clarke Stadium. Wanneer wij hierover beschikken vermelden wij dat meteen op deze webpagina.

Plattegrond van Clarke Stadium

Hiernaast staat een plattegrond van Clarke Stadium met alle vakken.