Carrow Road

Norwich, Engeland

1935

Bouwjaar

27.244

Stadion Capaciteit: 

Norwich City F.C.

Club die in het stadion speelt:

Algemene informatie

Algemene informatie

Tickets +

voetbalreis

Tickets + 

voetbalreis tickets

Capaciteit +

uitvak informatie

Capaciteit +

uitvak info

Openbaarvervoer +

Hotel + vliegveld

Openbaarvervoer + 

Hotel + vliegveld

Carrow Road

Carrow Road is het voetbalstadion van Norwich City en ligt in Norwich. Het stadion is gebouwd in 1935 en is in maar 82 dagen gebouwd. Dit werd gebouwd nadat Norwich City uit het oude stadion was gegroeid en er snel een nieuw stadion moest komen. Door de jaren heen is het stadion meerdere keren verbouwd tot het stadion dat wij nu kennen. Zoals veel Engelse stadions dankt ook dit stadion zijn naam aan de weg waaraan het ligt. In het stadion is het Holiday Inn hotel gevestigd. Het trein station in van Norwich ligt op 10 minuten lopen van het stadion. Op dit moment (2016) is het maximum aantal seizoenskaarthouders bereikt en is er een wachtlijst.

Prijzen van Norwich City F.C.

  • 2x Football League Cup (1962, 1985)

Nederlandse voetbalspelers bij Norwich City F.C.

Maceo Rigters, Fernando Derveld, Raymond de Waard, Dennis van Wijk, Jurgen Colin, Leroy Fer, Ricky van Wolfswinkel

Tickets

Norwich City F.C. bezoeken?

Koop vandaag nog je tickets!

Voetbalreis naar Norwich City F.C.?

Koop vandaag nog je tickets!

Een rondleiding in Carrow Road

De Norwich City Football Club Stadium Tour geeft je een kijkje achter de schermen van Norwich City. Tijdens deze rondleiding kom je op plekken die normaal niet voor supporters toegankelijk zijn. De Norwich City Football Club Stadium Tour duurt ongeveer 90 minuten.

Capaciteit van Carrow Road

Het stadion van Norwich biedt plaats aan 27.137 toeschouwers en is volledig. De tribunes hebben al 4 een naam zoals dat hoort bij een oud stadion. De tribunes heten:

Norwich & Peterborough Stand

The Barclay - Deze is vernoemd naar de voormalige vice president van de club

Geoffrey Watling City Stand - Deze is vernoemd naar oud president van de club Geoffrey Watling. Deze tribune is in 1984 afgebrand nadat er in de keuken kortsluiting ontstond

Jarrold Stand - De naam is gekomen doordat de tribune gesponsord wordt door Jarrolds.


Uitvak

Het uitvak van Norwich City biedt plaats aan 2.500 toeschouwers. Het uitvak bevindt zich op de Jarrold Stand.

Uitvak van Carrow Road

Hier is het uitvak van het voetbalstadion van Norwich City F.C. in Carrow Road te zien. Vanaf dit oogpunt is het veld te zien voor de fans en supporters van de uitspelende tegenpartij.

Plattegrond Carrow Road

Hier staat een plattegrond van het Carrow Road met alle vakken.

OV

Carrow Road ligt net ten zuidoosten van het stadscentrum van Norwich. De wandeling vanaf het treinstation van Norwich duurt niet langer dan 10 minuten en die vanaf het stadscentrum slechts een paar minuten meer.


Als u met de auto komt en de stad binnenrijdt vanaf de A11, volgt u de borden Football Traffic.

Hotels in de buurt

The Georgian Townhouse & Apartments. 571 reviews. #1 Best Value of 9 Norwich Luxury Hotels. ...The Assembly House. Small Hotel. ...Little Willows. Bed and Breakfast. ...Woodman's Farm. Bed and Breakfast. ...Hautbois Hall. Guest house. ...

Luchthavens in de buurt

  1. London Stansted Airport (STN): London Stansted Airport ligt op ongeveer 155 kilometer ten zuidwesten van Norwich. Het is een van de belangrijkste luchthavens in de omgeving en biedt uitgebreide nationale en internationale vluchten.

  2. London Luton Airport (LTN): London Luton Airport is gelegen op ongeveer 170 kilometer ten zuidwesten van Norwich en biedt een verscheidenheid aan binnenlandse en internationale vluchten.

  3. London Gatwick Airport (LGW): London Gatwick Airport is gelegen op ongeveer 220 kilometer ten zuidwesten van Norwich en is een van de drukste luchthavens in het Verenigd Koninkrijk met tal van internationale vluchten.

  4. Manchester Airport (MAN): Manchester Airport ligt op ongeveer 270 kilometer ten noorden van Norwich en biedt uitgebreide binnenlandse en internationale vluchten.

De keuze van de luchthaven hangt af van je reisplannen, beschikbaarheid van vluchten en persoonlijke voorkeur. Norwich Airport is echter de handigste optie als je direct naar Norwich en de omliggende regio wilt reizen. Andere luchthavens kunnen handig zijn als je van plan bent om andere delen van het Verenigd Koninkrijk te bezoeken of als je meer vluchtmogelijkheden zoekt.