Campo de Fútbol de Vallecas

Madrid, Spanje

1976

Bouwjaar

14.708

Stadion Capaciteit: 

Rayo Vallecano

Club die in het stadion speelt:

Algemene informatie

Algemene informatie

Tickets +

voetbalreis

Tickets + 

voetbalreis tickets

Capaciteit +

uitvak informatie

Capaciteit +

uitvak info

Openbaarvervoer +

Hotel + vliegveld

Openbaarvervoer + 

Hotel + vliegveld

Campo de Fútbol de Vallecas

Dit voetbalstadion is het voetbalstadion van Rayo Vallecano. Rayo Vallecano is een voetbalclub uit Madrid de hoofdstad van Spanje. Het stadion heeft een capaciteit van 14.708. Het stadion is gebouwd in 1976 en is officieel geopend op 10 mei 1976. 

Prijzen van Rayo Vallecano

  2e regionaal 1X (1945)

  Tercera División 2X (1956) (1965) 

  Segunda División B 1X (1985) 

Nederlanders bij Rayo Vallecano

Dave van den Bergh, Robert Gehring en Yassine Abdellaoui.  

Tickets

Rayo Vallecano bezoeken?

Koop vandaag nog je tickets!

Voetbalreis naar Rayo Vallecano?

Koop vandaag nog je tickets!

Capaciteit Campo de Fútbol de Vallecas 

Het stadion heeft een capaciteit van 14.708. het stadion is geopend in 1976 op 10 mei. Het stadion staat in Madrid. Voorheen heette het stadion anders namelijk van 1976 tot 2011 heette het stadion Estadio Teresa Rivero. 

Plattegrond van Campo de Fútbol de Vallecas 

er is geen plattegrond van Campo de Fútbol de Vallecas

OV

Over het algemeen kun je echter verwachten dat stadions zoals Campo de Fútbol de Vallecas goed bereikbaar zijn met het openbaar vervoer. Stadsbussen, metro's of trams zijn vaak handige opties om bij sportlocaties te komen. Zorg ervoor dat je de dichtstbijzijnde haltes en lijnen controleert die leiden naar het stadion. Ook kan het handig zijn om te kijken of er speciale diensten zijn tijdens evenementen, omdat dit de beschikbaarheid van het openbaar vervoer kan beïnvloeden.

Daarnaast zijn er vaak voldoende taxistandplaatsen en parkeerfaciliteiten rondom stadions voor mensen die liever met de auto reizen. Vergeet niet om je reis van tevoren te plannen en eventuele wijzigingen in dienstregelingen te controleren om ervoor te zorgen dat je op tijd aankomt bij Campo de Fútbol de Vallecas.

Hotels in de buurt

 1. Afstand tot het stadion: Controleer de afstand tussen het hotel en Campo de Fútbol de Vallecas. Hotels op loopafstand zijn vaak handig, vooral als je van plan bent om het stadion te bezoeken.

 2. Beoordelingen en recensies: Lees beoordelingen van andere reizigers om inzicht te krijgen in de kwaliteit van de accommodatie, de voorzieningen en de algemene ervaring.

 3. Voorzieningen: Controleer welke voorzieningen het hotel biedt, zoals gratis wifi, ontbijt, parkeergelegenheid en andere faciliteiten die belangrijk voor je kunnen zijn.

 4. Prijs: Vergelijk prijzen tussen verschillende hotels en kies een optie die binnen je budget past.

 5. Bereikbaarheid: Onderzoek of het hotel goed bereikbaar is met het openbaar vervoer of met de auto, afhankelijk van jouw reisvoorkeuren.

Door deze factoren in overweging te nemen, kun je hopelijk een comfortabel hotel vinden dat aan je behoeften voldoet tijdens je verblijf in de buurt van Campo de Fútbol de Vallecas.