Bet365 Stadium

Stoke-on-Trent, Engeland

1997

Bouwjaar

28.383

Stadion Capaciteit: 

Stoke City F.C.

Club die in het stadion speelt:

Algemene informatie

Algemene informatie

Tickets +

voetbalreis

Tickets + 

voetbalreis tickets

Capaciteit +

uitvak informatie

Capaciteit +

uitvak info

Openbaarvervoer +

Hotel + vliegveld

Openbaarvervoer + 

Hotel + vliegveld

Bet365 Stadium

Het stadion van Stoke City is het Britannia Stadium en ligt in Stoke-on-Trent. Vanaf het seizoen 2016/2017 wordt het stadion gesponsord en wijzigt de stadion naam naar BET365 Stadium. Met de typische Engelse stijl van bouwen zorgt het er voor dat 3 van de 4 hoeken open zijn en de wind vrij spel heeft. Het stadion is gebouwd in 1997 en heeft € 17 miljoen gekost. Het stadion is gebouwd nadat er een rapport genaamd Taylor Report verscheen in 1990 om Stoke City naar een hoger niveau te brengen. De sponsor Britannia Building Society had bij de opening een 10 jarig contract voor € 1,3 miljoen per jaar. Hierdoor werd een groot deel van het stadion betaald door de sponsor en is de laatste € 4 miljoen geschonken door het Football Trust fonds.

Prijzen van Stoke City F.C.

 • 1x Football League Cup (1972)

Nederlandse voetbalspelers bij Stoke City F.C.

Hans Segers, Peter Hoekstra, Ed de Goeij, Dick Schreuder, Loek Ursem, Erik Pieters, Ibrahim Afellay, Marco van Ginkel (gehuurd van, Chelsea), Bruno Martins Indi (gehuurd van FC Porto),

Tickets

Stoke City F.C. bezoeken?

Koop vandaag nog je tickets!

Voetbalreis naar Stoke City F.C.?

Koop vandaag nog je tickets!

Een rondleiding in Bet365 Stadium

In dit mooie Engelse stadion is het mogelijk om een rondleiding te nemen. De Stoke City Stadium Tour geeft een kijkje achter de schermen en laat alle kamers zien waaronder de kleedkamers van de spelers.

De prijs is per groep van 5 personen 30 pond (31,94 euro).

De tickets zijn hier te boeken.

Capaciteit van Bet365 Stadium

Het voetbalstadion van Stoke City biedt plaats aan 28.383 toeschouwers. De 4 tribunes hebben allen een bijnaam gekregen. Dit zijn:

Boothen End - Noord - Deze tribune biedt plaats aan 6.006 toeschouwers

The Franklyn Stand- West - Deze tribune biedt plaats aan 7.357 toeschouwers

The OBI Stand- Zuid - De kleinste tribune en biedt plaats aan 6.006

The Tile Mountain Stand- Oost - Dit is ook de familie tribune en biedt plaats aan 10.720 toeschouwers.


Uitvak

Het uitvak van Stoke City bevindt zich op de Marston's Pedigree Stand en biedt plaats aan maximaal 2.800 toeschouwers. De tribune wordt gedeeld met de thuissupporters en wordt gescheiden door stewards.

Uitvak van Bet365 Stadium

Hier is het uitvak van het voetbalstadion van Stoke City F.C. in Bet365 Stadium te zien. Vanaf dit oogpunt is het veld te zien voor de fans en supporters van de uitspelende tegenpartij.


© Uitvak Stoke City F.C. - Fortuna Online

Plattegrond Bet365 Stadium

Hier staat een plattegrond van het Bet365 Stadium met alle vakken.

OV

Trein: Het Bet365 Stadion is goed bereikbaar per trein. Controleer de dienstregeling en routes naar het dichtstbijzijnde treinstation bij het stadion. Veel steden en dorpen in de buurt hebben treinverbindingen naar het stadion, wat het een handige en milieuvriendelijke optie maakt.Bus: Verschillende busmaatschappijen bieden diensten aan naar het Bet365 Stadion. Zorg ervoor dat je op de hoogte bent van de juiste buslijnen en haltes om zo dicht mogelijk bij het stadion te komen. Vaak worden speciale pendelbussen ingezet op wedstrijddagen.Tram: In sommige steden in Duitsland zijn trams een efficiënte manier om naar sportstadions te reizen. Controleer of er tramlijnen zijn die je in de buurt van het Bet365 Stadion kunnen brengen.

Fiets: Als je een milieuvriendelijke en avontuurlijke optie verkiest, overweeg dan om met de fiets naar het stadion te gaan. Veel stadions hebben fietsenrekken voor bezoekers. Dit kan ook een geweldige manier zijn om de stad te verkennen.Auto: Als je met de auto naar het Bet365 Stadion wilt reizen, zorg er dan voor dat je op de hoogte bent van parkeermogelijkheden en tarieven. Op wedstrijddagen kan het erg druk zijn, dus vertrek ruim op tijd om files te vermijden.Taxi en Ridesharing: Je kunt ook overwegen om een taxi of een rideshare-service te gebruiken om naar het stadion te gaan. Dit kan handig zijn als je met een groep reist of als je snel op de bestemming wilt zijn.
  Zorg er altijd voor dat je de dienstregelingen en routes van het openbaar vervoer van tevoren controleert, vooral op wedstrijddagen, omdat er mogelijk speciale regelingen en extra diensten beschikbaar zijn. Daarnaast is het verstandig om op de hoogte te zijn van eventuele wijzigingen of vertragingen in het openbaar vervoer, zodat je je reis naar het Bet365 Stadion soepel kunt laten verlopen. Veel plezier bij de wedstrijd!

  Hotels in de buurt


  Holiday Inn Express Stoke-on-Trent: Dit hotel ligt op korte afstand van het stadion en biedt comfortabele accommodatie en moderne voorzieningen.

  Best Western Stoke-on-Trent City Centre Hotel: Dit hotel bevindt zich in het stadscentrum van Stoke-on-Trent en is handig gelegen voor zowel het stadion als andere bezienswaardigheden in de stad.

  Potbank Aparthotel: Dit is een appartementenhotel in het stadscentrum van Stoke-on-Trent, op korte afstand van het stadion. Het biedt ruime accommodaties met keukenfaciliteiten.

  North Stafford Hotel: Dit hotel ligt in de buurt van Stoke-on-Trent Railway Station en biedt comfortabele kamers en historische charme.

  Quality Hotel Stoke City Centre: Dit hotel bevindt zich in het stadscentrum en is gunstig gelegen voor het stadion en andere lokale attracties.

  Zorg ervoor dat je de beschikbaarheid en prijzen van de hotels controleert, vooral op wedstrijddagen, en van tevoren reserveert om teleurstelling te voorkomen. Deze hotels bieden verschillende prijsklassen en voorzieningen, zodat je de accommodatie kunt kiezen die het beste past bij je behoeften en budget.


  Luchthavens in de buurt

  East Midlands Airport (EMA): East Midlands Airport ligt op ongeveer 72 kilometer ten oosten van Stoke-on-Trent. Het biedt binnenlandse en internationale vluchten en is een van de dichtstbijzijnde luchthavens in de regio.

  Manchester Airport (MAN): Manchester Airport is gelegen op ongeveer 63 kilometer ten noorden van Stoke-on-Trent en is een van de grootste luchthavens in het Verenigd Koninkrijk. Het biedt tal van binnenlandse en internationale vluchten.

  Birmingham Airport (BHX): Birmingham Airport ligt op ongeveer 90 kilometer ten zuiden van Stoke-on-Trent en biedt uitgebreide binnenlandse en internationale vluchtmogelijkheden.

  De keuze van de luchthaven hangt af van je reisplannen, beschikbaarheid van vluchten en persoonlijke voorkeur. Alle drie de luchthavens bieden goede verbindingen met het openbaar vervoer en taxi's naar Stoke-on-Trent. Je kunt treinen, bussen of taxi's gebruiken om vanuit de luchthaven naar de stad en het Bet365 Stadium te reizen. Het is raadzaam om je vluchten en accommodatie van tevoren te plannen voor een soepele reis naar Stoke-on-Trent.