Brentford Community Stadium

 Brentford, Engeland

2020

Geopend in:

17.250

Capaciteit stadion:

Brentford FC

Thuis van:

Brentford Community Stadium

Het Brentford Community Stadium is geopend in augustus 2020 en sindsdien de thuis basis van Brentford FC. De eerste wedstrijd werd gespeeld op 1 september 2020 met een gelijkspel tegen Oxford United. Voorheen speelde Brentford FC wedstrijden op Griffin- Park die van 1904 tot 2020 de thuishaven van de Engelse ploeg was. Het Brentford Community Stadium heeft een capaciteit voor 17.250 mensen en heeft een plek voor 5000 mensen meer dan op haar oude thuis basis. 

Highlights van Brentford FC 

Prijzen van Brentford FC 

First Division / Championship 1X (1935) 

Second Division / Football League One 2X (1933) (1992) 

Third Division / Football League Two 3X (1963) (1999) (2009) 

Nederlandse spelers bij Brenford FC

Pim Balkenstein, Florian Jozefzoon, Clyde Wijnhard

Ook Brentford FC bezoeken? koop hier je tickets 

Capaciteit Brentford Community Stadium

Dit stadion staat in Brentford, in het westen van Londen. het stadion is geopend in 2020. Voorheen speelde ze in een ander stadion namelijk de Griffin Park. Het stadion werd gebouwd van 218-2020 en is officieel geopend op 8 september 2020. Het stadion heeft een capaciteit van 17.250 dat is 5000 meer plekken dan het vorige stadion.  

Uitvak Brentford Community Stadium

Het uitvak van het Brentford Community Stadium heeft een capaciteit van 2000 plekken uit supporters. Het uitvak is aan de oostkant van het stadion. 

Plattegrond Brentford Community Stadium

Hier een plattegrond van het stadion van Brentford FC 

Hotels, OV en Luchthaven

Gunnersbury is ook een station op het Overground-netwerk met treinen die rijden van Stratford in het oosten en Richmond in het zuiden. Het is vooral handig als u uit verschillende plaatsen in Noord- of Oost-Londen komt. 

Er zijn meerdere manieren om met het openbaar vervoer naar Brentford Community Stadium te reizen. Het dichtstbijzijnde station is station Kew Bridge, dat op het spoorwegnet ligt. In het weekend vertrekken er ongeveer elke 20-30 minuten treinen vanaf het station van Waterloo. De reis duurt ongeveer een half uur. Het station van Kew Bridge ligt direct naast het stadion.


Als je de voorkeur geeft aan de Londense metro, neem dan een District Line-trein naar Gunnersbury, die kan instappen bij een van de verschillende haltes in het centrum van Londen, waaronder Bank, Westminster, Victoria en South Kensington. De reis duurt max. 30 minuten en het is nog eens 15 minuten lopen naar het stadion.


er is geen informatie beschikbaar over hotels en een luchthaven in of naar Brentford. wel zou het kunnen zijn dat er vluchten en hotels in en naar Brentford zijn.