Brentford Community Stadium

 Brentford, Engeland

2020

Bouwjaar

17.250

Stadion Capaciteit: 

Brentford FC

Club die in het stadion speelt:

Algemene informatie

Algemene informatie

Tickets +

voetbalreis

Tickets + 

voetbalreis tickets

Capaciteit +

uitvak informatie

Capaciteit +

uitvak info

Openbaarvervoer +

Hotel + vliegveld

Openbaarvervoer + 

Hotel + vliegveld

Brentford Community Stadium

Het Brentford Community Stadium is geopend in augustus 2020 en sindsdien de thuis basis van Brentford FC. De eerste wedstrijd werd gespeeld op 1 september 2020 met een gelijkspel tegen Oxford United. Voorheen speelde Brentford FC wedstrijden op Griffin- Park die van 1904 tot 2020 de thuishaven van de Engelse ploeg was. Het Brentford Community Stadium heeft een capaciteit voor 17.250 mensen en heeft een plek voor 5000 mensen meer dan op haar oude thuis basis.

Prijzen van Brentford FC

  First Division / Championship 1X (1935) 

  Second Division / Football League One 2X (1933) (1992) 

  Third Division / Football League Two 3X (1963) (1999) (2009) 

Nederlandse spelers bij Brenford FC

Pim Balkenstein, Florian Jozefzoon, Clyde Wijnhard

Tickets

Brentford FC bezoeken?

Koop vandaag nog je tickets!

Voetbalreis naar Brentford FC ?

Koop vandaag nog je tickets!

Capaciteit Brentford Community Stadium

Dit stadion staat in Brentford, in het westen van Londen. het stadion is geopend in 2020. Voorheen speelde ze in een ander stadion namelijk de Griffin Park. Het stadion werd gebouwd van 218-2020 en is officieel geopend op 8 september 2020. Het stadion heeft een capaciteit van 17.250 dat is 5000 meer plekken dan het vorige stadion.  

Uitvak Brentford Community Stadium

Het uitvak van het Brentford Community Stadium heeft een capaciteit van 2000 plekken uit supporters. Het uitvak is aan de oostkant van het stadion.

Plattegrond Brentford Community Stadium

Hier is een plattegrond van het stadion van Brentford FC

OV


Het Brentford Community Stadium, de thuishaven van Brentford FC, ligt in Brentford, een buitenwijk van Londen. Hier is de OV-informatie om het stadion te bereiken:

Met de trein: De dichtstbijzijnde treinstations bij het Brentford Community Stadium zijn Kew Bridge en Brentford. Beide stations worden bediend door South Western Railway en liggen op loopafstand van het stadion. Vanuit het centrum van Londen kun je treinen nemen vanaf stations zoals London Waterloo naar een van deze stations en vervolgens te voet naar het stadion gaan.

Met de metro (London Underground): Er is geen directe metrolijn naar Brentford. De dichtstbijzijnde metrostations zijn Gunnersbury en South Ealing, die op enige afstand van het stadion liggen. Je zou vanaf deze metrostations een bus of een andere vorm van lokaal openbaar vervoer kunnen nemen om bij het stadion te komen.

Met de bus: Er zijn verschillende buslijnen die stoppen in de buurt van het Brentford Community Stadium. Buslijnen 65, 235, 237, 267 en H91 zijn enkele van de opties die je kunt overwegen. Raadpleeg de Transport for London (TfL) website voor gedetailleerde bustijden en routes.

Met de fiets: Het stadion biedt fietsenrekken, dus als je liever met de fiets komt, kun je je fiets daar veilig achterlaten.

Met de taxi of ridesharing: Taxi's en ridesharingdiensten zoals Uber zijn beschikbaar in Londen en kunnen je direct naar het Brentford Community Stadium brengen.

Zorg ervoor dat je de actuele dienstregelingen en eventuele service-updates controleert, vooral op wedstrijddagen wanneer er mogelijk wijzigingen zijn in de OV-dienstregelingen. Het Brentford Community Stadium is bereikbaar met het openbaar vervoer, en de hierboven genoemde opties zouden je moeten helpen om het stadion te bereiken.

Hotels in de buurt


Hier zijn vijf van de top hotels in Londen, gewaardeerd om hun luxe, locatie en gastvrijheid:

 1. The Ritz London: Dit historische vijfsterrenhotel biedt ultieme luxe en is gelegen in het hart van Londen, aan Piccadilly. The Ritz staat bekend om zijn weelderige inrichting, eersteklas service en het iconische afternoon tea-ritueel.

 2. The Savoy: Gelegen aan de oevers van de Theems, is The Savoy een tijdloos en stijlvol hotel met een rijke geschiedenis. Het biedt ruime kamers, voortreffelijke restaurants en een prachtige locatie in de buurt van Covent Garden en de theaters van West End.

 3. The Langham, London: Dit luxe hotel, gevestigd in een prachtig Victoriaans gebouw, is centraal gelegen nabij Regent Street en Oxford Circus. Het staat bekend om zijn elegantie en verfijnde dienstverlening, en beschikt over chique kamers en diverse eetgelegenheden.

 4. Claridge's: Claridge's is een elegant en klassiek hotel in het hart van Mayfair. Het hotel is beroemd om zijn art-deco inrichting, persoonlijke service en gastronomische ervaringen, waaronder afternoon tea in de Foyer.

 5. The Ned: The Ned, gevestigd in een voormalige bank, biedt een unieke sfeer die de grandeur van weleer combineert met moderne voorzieningen. Het heeft diverse restaurants, een spa, een privéclub en een centrale locatie in het financiële district van Londen.

Houd er rekening mee dat de beschikbaarheid en tarieven van deze hotels kunnen variëren, afhankelijk van het seizoen en speciale evenementen in Londen. Het is raadzaam om ruim van tevoren te reserveren om zeker te zijn van beschikbaarheid, vooral tijdens drukke toeristische periodes.