Benteler-Arena

SC Paderborn 07

2008

Bouwjaar

15.000

Stadion Capaciteit: 

SC Paderborn 07

Club die in het stadion speelt:

Algemene informatie

Algemene informatie

Tickets +

voetbalreis

Tickets + 

voetbalreis tickets

Capaciteit +

uitvak informatie

Capaciteit +

uitvak info

Openbaarvervoer +

Hotel + vliegveld

Openbaarvervoer + 

Hotel + vliegveld

Benteler-Arena

De Benteler-Arena is het thuis van SC Paderborn 07. De bouw van de Benteler-Arena is begonnen in 2005 en was klaar in juli 2008. De bouw heeft enkele complicaties gekend en daardoor werd de bouw van het stadion even stil gelegd, door het stil leggen van de bouw liepen de kosten van het stadion behoorlijk op. Uiteindelijk werd het stadion geopend in 2008 met een openingswedstrijd tussen SC Paderon 07 en Borussia Dortmund. 

Prijzen van SC Paderborn 07

    9X LANDESPOKAL WESTFALEN WINNER

17/18 ,  16/17 ,  03/04 ,  01/02 ,  00/01 ,  99/00 ,  95/96 ,  93/94 ,  84/85


Nederlandse voetbalspelers bij SC Paderborn 07

Koen van der Biezen, Dion Esajas, Roel Brouwers, Erwin Groeleken, Erwin Koen, Dennis- Schulp, Thijs Waterink, Rick ten Voorde

Tickets

SC Paderborn 07 bezoeken?

Koop vandaag nog je tickets!

Voetbalreis naar SC Paderborn 07?

Koop vandaag nog je tickets!

Een rondleiding in de Benteler-Arena

Helaas is er geen manier om een rondleiding te voorzien in het Benteler-Arena, zowel als op hun eigen website als google is hier geen informatie over te vinden.

Capaciteit van de Benteler-Arena

In voorbereiding moest het thuisstadion van Paderborn - de Benteler Arena - worden verbeterd en uitgebreid met ongeveer 2.000 zitplaatsen, om een capaciteit van 15.000 te bereiken.

Uit van het in het Benteler-Arena

Het aantal zitplaatsen voor het uitvak in het Benteler-Arena kan variëren, afhankelijk van de regels en voorschriften van de club en de competities. Clubs passen vaak de beschikbare zitplaatsen voor uitploeg supporters aan op basis van de verwachte vraag en de grootte van de uitploeg supportersgroep.

Om het exacte aantal zitplaatsen voor het uitvak in het Benteler-Arena te achterhalen, raad ik je aan om contact op te nemen met SC Paderborn 07, de club die het stadion beheert, of om de officiële website van de club te raadplegen. Ze kunnen je voorzien van de meest actuele informatie over beschikbare zitplaatsen voor uitploeg supporters bij wedstrijden en evenementen.

Plattegrond Benteler-Arena

Hier staat een plattegrond van de Benteler-Arena met alle vakken.

OV

Om naar de Benteler-Arena te reizen met het openbaar vervoer, kun je de volgende stappen volgen:


1:Trein of Bus naar Paderborn: Reis eerst naar de stad Paderborn, waar de Benteler-Arena zich bevindt. Je kunt treinen of bussen gebruiken, afhankelijk van je vertreklocatie.


2:Lokaal Openbaar Vervoer in Paderborn: Zodra je in Paderborn bent, kun je lokaal openbaar vervoer nemen om naar de Benteler-Arena te gaan. Zoek naar buslijnen of trams die je naar het stadion kunnen brengen. De dichtstbijzijnde halte bij het stadion is vaak gemakkelijk te vinden op de officiële website van SC Paderborn 07 of op de website van het lokale

openbaarvervoerbedrijf.


3:Taxi of Te Voet: Je kunt ook overwegen om een taxi te nemen vanaf het centraal station van Paderborn naar het stadion. Als het stadion niet te ver weg is, kun je er ook te voet naartoe gaan als je daarvoor de tijd hebt.

Hotels in de buurt

De Benteler-Arena is het voetbalstadion van SC Paderborn 07, gelegen in Paderborn, Duitsland. Hier zijn enkele suggesties voor hotels in de buurt van de Benteler-Arena:


1:Arthotel ANA Fleur - Dit hotel ligt op korte afstand van het stadion en biedt comfortabele accommodaties.

2:Hotel Stadthaus - Een gastvrij hotel in de buurt van het stadscentrum en de Benteler-Arena.

3:Welcome Hotel Paderborn - Een modern hotel met een gunstige ligging voor zowel het stadion als het stadscentrum.

4:Waldhotel Nachtigall - Dit hotel biedt een rustige omgeving en ligt toch op korte afstand van de Benteler-Arena.

5:Hotel Heide Residenz - Een charmant hotel in de buurt van Paderborn met goede toegang tot het stadion.