Bahçeşehir Okullarıstadion

Basırlı, Turkije

2011

Opgericht in:

10.128

Stadion Capaciteit:

Alanyaspor

Thuis van:

Bahçeşehir Okullarıstadion

Het Bahçeşehir Okullarıstadion is een voetbalstadion in het dorp Basırlı, dichtbij de Turkse stad Alanya. Het is de thuisbasis van Alanyaspor en het biedt een capaciteit voor 10.128 toeschouwers. Het Turkse Nationale elftal heeft 2 wedstrijden gespeelt in het Bahçeşehir Okullarıstadion. De bouwkosten voor het stadion was 11 miljoen euro. Het speelveld is natuurgras en heeft geen grasverwarming. Daarnaast zijn alle zitplekken volledig overdekt. 

Highlights van Alanyaspor

Prijzen van Alanyaspor

  1. Alanyaspor heeft nog geen prijzen gewonnen.

Nederlanders bij Alanyaspor

Leroy Fer

Ook Bahçeşehir Okullarıstadion bezoeken? Koop vandaag nog je tickets!

Een rondleiding in Bahçeşehir Okullarıstadion

Er zijn geen rondleidingen beschikbaar in het Bahçeşehir Okullarıstadion. Wanneer deze wel worden gegeven vermelden wij dat meteen op deze webpagina.

Capaciteit van Bahçeşehir Okullarıstadion

Het Bahçeşehir Okullarıstadion biedt een capaciteit aan voor 10.128 toeschouwers. Al deze zitplekken zijn volledig overdekt.

Uitvak van Bahçeşehir Okullarıstadion

Er zijn geen beelden en informatie beschikbaar over het uitvak in het Bahçeşehir Okullarıstadion. Wanneer wij hierover beschikken vermelden wij dat meteen op deze webpagina.

Plattegrond van Bahçeşehir Okullarıstadion

Wij beschikken niet over een plattegrond van het Bahçeşehir Okullarıstadion. Wanneer wij een plattegrond hebben plaatsen we dat meteen op deze webpagina.