Başakşehir Fatih Terim Stadium

Istanboel, Turkije

2014

Opgericht in:

17.319

Stadion Capaciteit:

Istanbul Başakşehir FK

Thuis van:

Başakşehir Fatih Terim Stadium

Het Başakşehir Fatih Terimstadion is een voetbalstadion in Istanboel, dat plaats biedt aan 17.319 toeschouwers. Het stadion word gebruikt door de voetbalclub Istanbul Başakşehir FK. De naam van het stadion leid af naar de Turkse oud-voetballer en trainer Fatih Terim. Het stadion werd geopend op 26 juli 2014 na 16 maanden bouwen. Men hoopte dat de initiële capaciteit 22.500 zou bereiken, maar werd later teruggebracht tot een aantal dat de werkelijke vraag nog steeds ruimschoots overschreed (capaciteit van 14.500 plekken). De uiteindelijke zitplaatsconfiguratie bracht de capaciteit weer op tot 17.319. Alle zitplekken zijn overdekt. Het stadion heeft grasverwarming en gebruikt natuurgras als veld.

Highlights van Istanbul Başakşehir FK

Prijzen van Istanbul Başakşehir FK

  • 1x Süper Lig (2020)
  • 1x TFF 1. Lig (2014)
  • 2x TFF 2. Lig (1993, 1997)

Nederlanders bij het Istanbul Başakşehir FK 

Eljero Elia, 

Ook Başakşehir Fatih Terim Stadiumbezoeken? Koop vandaag nog je tickets!

Een rondleiding in Başakşehir Fatih Terim Stadium

Er zijn geen rondleidingen beschikbaar in het Başakşehir Fatih Terim Stadium. Wanneer deze wel worden gegeven vermelden wij dat meteen op deze webpagina.

Capaciteit van Başakşehir Fatih Terim Stadium

Men hoopte dat de initiële capaciteit 22.500 zou bereiken, maar werd later teruggebracht tot een aantal dat de werkelijke vraag nog steeds ruimschoots overschreed (capaciteit van 14.500 plekken). De uiteindelijke zitplaatsconfiguratie bracht de capaciteit weer op tot 17.319.

Uitvak van Başakşehir Fatih Terim Stadium

Er zijn geen beelden en informatie beschikbaar van het uitvak in het Başakşehir Fatih Terim Stadium. Wanneer wij hierover beschikken vermelden wij dat meteen op deze webpagina.

Plattegrond van Başakşehir Fatih Terim Stadium

Hiernaast staat een plattegrond van Başakşehir Fatih Terim Stadium met alle vakken.