ATCO Field

Foothills County, Canada

2019

Opgericht in:

5.288

Stadion Capaciteit:

Cavalry FC

Thuis van:

ATCO Field

ATCO Field is een voetbalstadion in Spruce Meadows in Foothills County, Alberta, Canada. Het is de thuisbasis van Cavalry FC van de Canadese Premier League. De locatie voorheen bekend als Meadows on the Green dient ook als thuisbasis voor verschillende hippische evenementen die twee tot vier weken per jaar duren. ATCO, het Canadese bedrijf waaraan het stadion zijn naam ontleent, is ook eigendom van de familie Southern.

De eerste wedstrijd werd gespeeld op 27 april 2019, terwijl de bouw nog aan de gang was. Cavalry FC versloeg Calgary Foothills FC van USL League Two met 1-0 in zijn laatste vriendschappelijke wedstrijd van het voorseizoen.

Het stadion heeft een capaciteit voor 5.288 toeschouwers.

Highlights van Cavalry FC

Prijzen van Cavalry FC

  • 1x CPL Spring season kampioen (2019)
  • 1x CPL Fall season kampioen (2019) 

Nederlanders bij Cavalry FC

Ook ATCO Field bezoeken? Koop vandaag nog je tickets!

Een rondleiding in ATCO Field

Er zijn geen rondleidingen beschikbaar in het ATCO Field. Wanneer deze wel worden gegeven vermelden wij dat meteen op deze webpagina.

Capaciteit van ATCO Field

De capaciteit van ATCO Field bedraagt 5.288 plekken. Het enige overdekte gedeelte is de hoofdtribune. Daarnaast maakt het stadion gebruik van natuurgras.

Uitvak van ATCO Field

Er zijn geen beelden en informatie beschikbaar over het uitvak in het ATCO Field. Wanneer wij hierover beschikken plaatsen wij dat meteen op deze webpagina.

Plattegrond van ATCO Field

Hiernaast staat een plattegrond van ATCO Field met alle vakken.