Adams Park

Wycombe Wanderes FC

1990

Bouwjaar

10.137

Stadion Capaciteit: 

Wycombe Wanderes FC

Club die in het stadion speelt:

Algemene informatie

Algemene informatie

Tickets +

voetbalreis

Tickets + 

voetbalreis tickets

Capaciteit +

uitvak informatie

Capaciteit +

uitvak info

Openbaarvervoer +

Hotel + vliegveld

Openbaarvervoer + 

Hotel + vliegveld

Adams Park

Adams Park is de thuishaven van Wycombe Wanderes FC sinds 1990. Wycombe Wanderes FC probeerde in 1960 al een nieuw stadion te bouwen wat uiteindelijk is gelukt toen ze het terrein konden verkopen aan een gezondheidsautoriteit die de bouw van een ziekenhuis wou realiseren waar het oude stadion eerst stond. De club ontving het geld voor de grond waar ze bijna het complete stadion voor konden bouwen. Toen het stadion open ging had het stadion een capaciteit van 6000 door de jaren heen is die capaciteit opgeschaald naar 10.137. Wycombe Wanderes FC had het stadion verhuurd in 2004 tot 2014 aan rugby club Londen Wasps en later in 2016 tot 2020 aan het vrouwen elftal van Reading FC. 


Prijzen Wycombe Wanderes FC

 • FA Trophy (1991, 1993)

Nederlandse spelers bij Wycombe Wanderes FC

 • Sieb Dijkstra, Guus Uhlenbeek

Tickets

Wycombe Wanderes FC bezoeken?

Koop vandaag nog je tickets!

Voetbalreis naar Wycombe Wanderes FC?

Koop vandaag nog je tickets!

Rondleidingen door Adams Park

 1. Er zijn helaas geen rondleidingen beschikbaar in het Adams Park.

Capaciteit van het Adams Park

  Wat betreft de stadioncapaciteit, heeft Adams Park in de loop der jaren verschillende aanpassingen en uitbreidingen ondergaan. Het stadion heeft momenteel een capaciteit van ongeveer 9.500 toeschouwers. Deze capaciteit kan echter variëren afhankelijk van de competities waaraan Wycombe Wanderers deelneemt en de specifieke veiligheids- en zitplaatsregels die van toepassing zijn.

  Het stadion biedt zitplaatsen, evenals enkele staanplaatsen, en heeft moderne faciliteiten om te zorgen voor het comfort van de fans. Naast voetbalwedstrijden worden er ook andere evenementen georganiseerd in Adams Park, zoals concerten en gemeenschapsbijeenkomsten.

  Adams Park is een belangrijk centrum voor de lokale voetbalfans en draagt bij aan de sportieve cultuur in Buckinghamshire en omstreken. Het biedt een geweldige plek om de sport te vieren en tegelijkertijd te genieten van de natuurlijke schoonheid van het omliggende landschap.

Uitvak van het Adams park

  Het specifieke aantal zitplaatsen in het uitvak kan variëren, afhankelijk van de afspraken tussen de thuisspelende club, Wycombe Wanderers FC, en het bezoekende team, evenals de richtlijnen van de Football League of andere relevante instanties. Over het algemeen zal het uitvak echter zijn aangepast om een redelijk aantal supporters van het bezoekende team te kunnen accommoderen.

  Net als in veel andere stadions zijn er in het uitvak doorgaans faciliteiten zoals sanitaire voorzieningen en concessiestands waar fans eten en drinken kunnen kopen. Veiligheid is een belangrijk aandachtspunt in het uitvak, en stewards en beveiligingspersoneel zorgen ervoor dat de orde wordt gehandhaafd en dat de wedstrijd zonder incidenten verloopt.

  Het uitvak is vaak een levendige en gepassioneerde plek waar de trouwe fans van het bezoekende team samenkomen om hun ploeg aan te moedigen, ongeacht de uitkomst van de wedstrijd. Het is een cruciaal onderdeel van de sfeer in een stadion en draagt bij aan de rivaliteit en opwinding die gepaard gaan met voetbalwedstrijden.

OV

Op zoek naar de dichtstbijzijnde halte of station bij Adams Park? Bekijk deze lijst met de haltes die zich het dichtst bij jouw bestemming bevinden: Hillbottom Road; Mentmore Road.

Je kan naar Adams Park reizen via Bus, Trein of Metro. Dit zijn de lijnen en routes met haltes in de buurt -Bus:1021301A3240X30


om te overnachten dichtbij het stadion zijn er een aantal hotels in de buurt van het stadion: Tudor Court hotel, Zedwell Piccadilly Circus, Koninklijke nationaal hotel en strand Palace hotel.


vanuit het buitenland is het niet mogelijk om een vlucht te nemen naar de stad zelf, want ze hebben geen luchthaven wil je een vlucht hebben dan moet je het dichtst bijzijnde luchthaven nemen.