Adams Park

Wycombe Wanderes FC

1990

Opgericht in:

10.137

Capaciteit stadion:

Wycombe Wanderes FC

Thuis van:

Adams Park

Adams Park is de thuishaven van Wycombe Wanderes FC sinds 1990. Wycombe Wanderes FC probeerde in 1960 al een nieuw stadion te bouwen wat uiteindelijk is gelukt toen ze het terrein konden verkopen aan een gezondheidsautoriteit die de bouw van een ziekenhuis wou realiseren waar het oude stadion eerst stond. De club ontving het geld voor de grond waar ze bijna het complete stadion voor konden bouwen. Toen het stadion open ging had het stadion een capaciteit van 6000 door de jaren heen is die capaciteit opgeschaald naar 10.137. Wycombe Wanderes FC had het stadion verhuurd in 2004 tot 2014 aan rugby club Londen Wasps en later in 2016 tot 2020 aan het vrouwen elftal van Reading FC. 


Prijzen Wycombe Wanderes FC

  • FA Trophy (1991, 1993)

Nederlandse spelers bij Wycombe Wanderes FC

  • Sieb Dijkstra, Guus Uhlenbeek

Rondleidingen door Adams Park

  1. Er zijn helaas geen rondleidingen beschikbaar.

Hotels, OV en luchthaven

Op zoek naar de dichtstbijzijnde halte of station bij Adams Park? Bekijk deze lijst met de haltes die zich het dichtst bij jouw bestemming bevinden: Hillbottom Road; Mentmore Road.

Je kan naar Adams Park reizen via Bus, Trein of Metro. Dit zijn de lijnen en routes met haltes in de buurt -Bus:1021301A3240X30


om te overnachten dichtbij het stadion zijn er een aantal hotels in de buurt van het stadion: Tudor Court hotel, Zedwell Piccadilly Circus, Koninklijke nationaal hotel en strand Palace hotel.


vanuit het buitenland is het niet mogelijk om een vlucht te nemen naar de stad zelf, want ze hebben geen luchthaven wil je een vlucht hebben dan moet je het dichtst bijzijnde luchthaven nemen.