711 Stadion

Velsen Zuid , Nederland

1948

Bouwjaar

5200

Stadion Capaciteit: 

Telstar

Club die in het stadion speelt:

Algemene informatie

Algemene informatie

Tickets +

voetbalreis

Tickets + 

voetbalreis tickets

Capaciteit +

uitvak informatie

Capaciteit +

uitvak info

Openbaarvervoer +

Hotel + vliegveld

Openbaarvervoer + 

Hotel + vliegveld

711 Stadion

In het hart van Velsen-Zuid, omringd door de opwinding van het Nederlandse voetbal, ligt de bescheiden voetbalclub Telstar. Ondanks zijn bescheiden omvang straalt de club een trotse geschiedenis uit, gekenmerkt door passie, toewijding en de liefde van de gemeenschap.

Het verhaal begint in 1948, toen de club werd opgericht en vernoemd naar de allereerste communicatiesatelliet, Telstar, die destijds een symbool was van vooruitgang en verbondenheid. Vanaf dat moment groeide de club gestaag, waarbij Telstar zijn plaats vond in de Nederlandse voetbalwereld.


Prijzen van Telstar

    Telstar heeft momenteel geen prijs weten te winnen.

Nederlandse voetbalspelers bij Telstar

Deze spelers hebben bijgedragen aan de rijke geschiedenis van het stadion.


Glynor Plet, Rody de boer, Andwelé Slory, Jimmy Floyd Hasselbaink, Louis van Gaal,Fred Bischot.Tickets

Telstar bezoeken?

Koop vandaag nog je tickets!

Voetbalreis naar Telstar?

Koop vandaag nog je tickets!

Een rondleiding in het 711 Stadion

Momenteel is het niet mogelijk om een rondleiding te krijgen door het 711 Stadion.

Capaciteit van het 711 Stadion

Het 711 Stadion, ook bekend als het Telstar Stadion, heeft een capaciteit van ongeveer 3.625 toeschouwers. Het is een relatief klein stadion in vergelijking met grotere stadions, maar het biedt een gezellige en intieme sfeer voor de fans tijdens wedstrijden van de Nederlandse voetbalclub Telstar. Houd er rekening mee dat deze informatie gebaseerd is op mijn kennis tot januari 2022, en het is mogelijk dat er wijzigingen of renovaties zijn geweest sinds die tijd. Het is raadzaam om recente bronnen te raadplegen voor de meest actuele informatie over het stadion en de capaciteit ervan.

Uitvak van Het 711 Stadion


Het uitvak van het Telstar Stadion is een levendige plek waar fanatieke supporters van de tegenstandende teams samenkomen. Met een speciale capaciteit voor bezoekende fans, biedt het een unieke ervaring met een uitbundige sfeer, vlaggen, spandoeken en passie voor voetbal. Tijdens wedstrijden wordt het een theater van emoties, waar vreugde en teleurstelling elkaar ontmoeten. Het uitvak viert de diversiteit van het Nederlandse voetbal, waar fans, ongeacht hun clubvoorkeur, samen genieten van de opwinding van het spel.

OVHet Telstar Stadion is gunstig gelegen en goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Reizigers hebben verschillende mogelijkheden om het stadion te bereiken, waardoor het een toegankelijke bestemming is voor zowel lokale supporters als bezoekende fans.

Voor treinreizigers biedt het nabijgelegen treinstation Driehuis een handige optie. Vanaf dit station kunnen voetbalfans een korte, sfeervolle wandeling maken naar het stadion, waarbij ze zich al in de stemming kunnen brengen met de kenmerkende blauw-witte kleuren van Telstar.

Hotels in de buurt


In de gastvrije buurt van Velsen-Zuid, waar het Telstar Stadion zijn thuisbasis heeft, vind je een scala aan verblijfsmogelijkheden die perfect passen bij verschillende behoeften en budgetten.

Het 'Blauw-Wit Hotel', genoemd naar de kenmerkende kleuren van Telstar, biedt comfortabele kamers en een gezellige sfeer. Gasten kunnen voorafgaand aan de wedstrijd genieten van de sportieve ambiance in de hotelbar, waar fans samenkomen om de opwinding te delen.