Trolli Arena

Fürth, Duitsland 

1910

Bouwjaar

15.500

Stadion Capaciteit: 

SpVgg Greuther Fürth

Club die in het stadion speelt:

Algemene informatie

Algemene informatie

Tickets +

voetbalreis

Tickets + 

voetbalreis tickets

Capaciteit +

uitvak informatie

Capaciteit +

uitvak info

Openbaarvervoer +

Hotel + vliegveld

Openbaarvervoer + 

Hotel + vliegveld

Trolli Arena

Trolli Arena is geopend in 1910. het is het stadion van de club SpVgg Greuther Fürth. de club speelde eerst in de tweede divisie van Duitsland. pas vanaf 2012 promoveerde de club naar de Bundesliga. maar dat duurde niet lang namelijk een seizoen. maar sinds dit seizoen spelen ze weer op het hoogste niveau in Duitsland. 

Prijzen van SpVgg Greuther Fürth

  • Landskampioen (1914) (1926) (1929)
  • Oberliga Süd (1950)
  • Kampioen West-Duitsland (1914) (1923) (1931)
  • Kampioen Noord-Beieren  (1919) (1928) (1930) (1931)
  • Kampioen Beieren (1923)
  • Kampioen Gauliga Bayern (1935)
  • Kampioen 2. Bundesliga (2012)
  • DFB Hallen Pokal (2000)

Nederlandse voetbalspelers bij SpVgg Greuther Fürth

Justin Hoogma, Jetro Willems en Nick Viergever

Tickets

SpVgg Greuther Fürth bezoeken?

Koop vandaag nog je tickets!

Voetbalreis naar SpVgg Greuther Fürth`?

Koop vandaag nog je tickets!

Een rondleiding in de Trolli Arena

Helaas zijn er over de rondleidingen bij het Trolli Arena niet veel bekend en staat er om die reden ook niet veel informatie over vrij.

Capaciteit van de Trolli Arena

in het Trolli Arena passen 15.500 mensen. het is gebouwd in 1910 en is gerenoveerd in 1997. het stadion heeft 15.500 plaatsen waarvan 9200 zitplaatsen waarvan 4500 overdekt en 5800 staanplaatsen waarvan 4500 overdekt. het stadion was beschadigd geraakt door de tweede wereldoorlog maar werd in 1951 opnieuw gebouwd. 

Plattegrond trolli-arena

Hier staat een plattegrond van de trolli arena met alle vakken.

OV


Om naar de Trolli-Arena te reizen met het openbaar vervoer, moet je eerst de specifieke locatie van de arena identificeren. Er zijn verschillende plaatsen met de naam "Trolli-Arena" in Duitsland en andere landen, en het kan verwarrend zijn zonder de exacte locatie te weten.

Om de meest nauwkeurige reisinformatie te verkrijgen, raad ik aan om een reisplanner of een kaart van het openbaar vervoer te gebruiken, zoals Google Maps, om de exacte locatie van de Trolli-Arena te vinden. Zodra je de locatie hebt geïdentificeerd, kun je de reisopties en routes voor het openbaar vervoer bekijken. Je kunt bus- en treindienstregelingen en routes vinden en zien hoe je vanaf je huidige locatie naar de arena kunt reizen.

Als je me de specifieke locatie van de Trolli-Arena kunt geven, kan ik je mogelijk gedetailleerdere instructies geven over hoe je er met het openbaar vervoer kunt komen.

Hotels in de buurt


Om de top 5 hotels in de buurt van een specifieke locatie te vinden, moet ik de exacte locatie van de Trolli-Arena weten. Zodra je me die locatie geeft, kan ik je hotels in de omgeving aanbevelen. Je kunt ook zelf hotels in de buurt van de arena vinden door gebruik te maken van online hotelboekingssites zoals Booking.com, Expedia, of TripAdvisor. Deze platforms bieden gedetailleerde informatie over hotels, beoordelingen van gasten en prijsinformatie, waardoor je de beste keuze kunt maken op basis van je budget en voorkeuren.