Page content

Voetbalstadions in Nederland

Voetbalstadions in Nederland
De bekendste voetbalstadions in Nederland zijn de ArenA, De Kuip en het Philips Stadion. Deze stadions zijn van Ajax, Feyenoord en PSV en behoren ook tot de 3 grootste stadions van het land. Rotterdam is de enige stad in Nederland die drie betaalde voetbalclubs heeft met een stadion. Wil je graag op de hoogte blijven van de clubs in de eredivisie bekijk hier de uitslagen van de eredivisie. Hieronder staan alle voetbalstadions uit de Nederlandse Eredivisie die gespeeld hebben in het seizoen 2015-2016. Wij verwachten voor de start van de nieuwe competitie de stadions van alle Nederlandse clubs online te hebben. Indien je informatie mist over jouw voetbalstadion in Nederland plaats dat dan onderaan de pagina in het reactie formulier zodat wij deze informatie kunnen toevoegen.

Grootste voetbalstadions in Nederland

De grootste voetbalstadions van Nederland hebben wij direct hieronder geplaatst. Het stadion van Ajax en Feyenoord zijn veruit het grootste in Nederland. Het Philips stadion van PSV wordt langzaam aan benaderd door het stadion van FC Twente. Ajax en Feyenoord bekijken nu de mogelijkheden om de stadions uit te breiden waarbij Feyenoord ook kijkt om eventueel een nieuw stadion te bouwen dat daarmee het grootste stadion van Nederland moet worden met maar liefst plek voor 65.000 toeschouwers. Dit zal voor Nederlandse begrippen heel erg groot zijn en veruit het grootste van Nederland. Dit betekent ook dat het het eerste stadion wordt in Nederland waar 3 volledige ringen in het stadion zitten.


Voetbalstadions uit de Eredivisie

Alle voetbalstadion die bezocht zijn tijdens het Eredivisie seizoen 2015-2016 staan hieronder beschreven. De stadions staan op alfabetische volgorde behalve de drie grootste stadions van Nederland. Deze staan bovenaan. Wanneer je informatie wilt aanvullen is dit altijd mogelijk door het plaatsen van een reactie.
Video grootste voetbalstadions in Nederland


Overzicht van alle voetbalstadions in Nederland

[table id=13 /]

Comment Section

0 reacties op “Voetbalstadions in Nederland

Plaats een reactie


*